Skip to main content

LED verlichting

Ledverlichting geschikt voor bijzondere toepassingen!

De led is een conventionele lichtbron geworden in de verlichtingsmarkt. Als Q-CAT Lighting zoeken wij graag de niche op en adopteren we de laatste productinnovaties. Hiermee doelen we op het toepassen van led’s met bijvoorbeeld een hoge kleurweergave waardoor kunstobjecten optimaal tot hun recht komen.

Of juist armaturen met led’s die bestand zijn tegen weersinvloeden als UV en zoutwater waardoor lichtlijnen toegepast kunnen worden aan boord van jachten of in balustrades van bruggen. Wij hebben kennis en ervaring en helpen je graag met het maken van de juiste productkeuze voor de juiste toepassing. 

We werken met high end producten van toonaangevende fabrikanten.

Interieur

van subtiel tot creatief

Wil je een statement maken, of juist subtiel een lichtlijn toepassen? Ons uitgebreide portfolio met producten van de meest gerenommeerde merken biedt voor veel toepassingen de juiste oplossing. Van downlights tot ledstrips en lineaire armaturen, en van luxe woningbouw tot hotellobby.

Of het nu gaat om het aanlichten van een entree of een creatief statement in een hotel, van woningen tot ziekenhuizen, onze verlichting vindt zijn weg.

Meer informatie en ons luisterend oor zijn maar een telefoontje van je vandaan.

Exterieur

veiligheid gecombineerd met allure

Ieder van onze merken heeft zijn eigen kracht. Zo realiseren we accentverlichting in straatwerk. Hebben we slagvaste producten die ook nog een zoutwater- en UV-bestendig zijn. En zijn bijna alle decoratieve en functionele toepassingen maakbaar, met een enorme reeks armaturen en lenzen.

Onze ledstrips en lineaire armaturen zijn ook beschikbaar in IP67 en IP68. Zowel voor functionele als decoratieve verlichting voor bruggen, gevels en trappen.

Over wat het beste werkt voor jouw situatie, informeren we je graag!

Musea

Veilig en duurzaam

Kwetsbare objecten in musea, maar ook in privécollecties, wil je goed in het zicht kunnen zetten zonder de kans op schade door verkeerd licht. Wij bij Q-CAT Lighting zijn gespecialiseerd in deze toepassingen. We zijn gespecialiseerd in tentoonstellings- en vitrineverlichting.

We hebben een uitgebreid programma met producten met een hoge lichtkwaliteit en goede functionaliteit, die perfect voldoen aan de belichtingseisen.

Onze referenties geven een mooi beeld, maar we vertellen je er ook graag over.

Retail

voor de optimale winkelbeleving

Licht speelt een belangrijke rol bij de zogenaamde winkelbeleving. En die wordt steeds belangrijker! Voor het optimaliseren van die beleving, leveren we ledproducten met speciale retail modules. Zo ben je verzekerd van een perfecte kleurweergave van zowel product als klant.

Producten zoals leddownlights, -faserail spots en -lichtlijnen of -strips zijn te combineren in één lichtconcept. En ook nog eens energiezuinig door de efficiënte lumen/watt verhouding.

We helpen je graag alles in het juiste licht te zien.

Wellness

sfeervol relaxen

Wij van Q-CAT Lighting zijn specialist op het gebied van verlichting in natte ruimtes - en zelfs onder water. Voor IP67- en IP68-spotarmaturen, ledstrips en lineaire armaturen ben je aan het juiste adres. Zowel voor sfeervolle als functionele verlichting.

De combinatie van een ledlichtbron met vezelverlichting biedt perfecte mogelijkheden voor stoomcabines, sauna’s en sterrenhemels.

Of het nu gaat om stoomcabines of koofverlichting, wij weten de weg. En adviseren je graag!

Tuin en Landschap

Warmte en sfeer

Elke tuin en elk landschap verdient het om tot leven te komen zodra het donker wordt. Wij bieden een hoogwaardig assortiment aan verlichtingsmogelijkheden om zowel sfeer- als praktisch licht op te nemen in een ontwerp. Je kunt hierbij denken aan grond inbouw- en richtbare opbouwspots, voor zowel accent- als basisverlichting.

Daarnaast is er een brede toepasbaarheid in de vorm van lineaire lichtlijnen, welke zowel in een star profiel als in flexibele vorm toegepast kunnen worden. Hierbij is een dynamische lichtsturing mogelijk waarmee voor elke situatie het beoogde doel bereikt kan worden.

Luxe jachtbouw

perfectie tot in de details

Op het gebied van kwaliteit is de jachtbouw in Nederland onovertroffen. Binnen onze productgroepen bieden wij meerdere mogelijkheden aan die uitermate geschikt zijn voor toepassing op jachten. Wij hebben dan ook ruime ervaring met lichtoplossingen (interieur & exterieur) binnen de jachtbouw. Dit geldt zowel voor jachten tot 40 meter, als voor zeer grote superjachten.

Een aantal kenmerken van onze producten:

  • Water- en stofbestendig met een IP-classificatie tot IP68
  • Bescherming tegen o.a. uv-licht en zoutwater
  • Geschikt voor directe en indirecte verlichting, als accent- en als basisverlichting
  • Hoge kleurweergave voor een maximale ondersteuning van de beoogde uitstraling van het jacht