Skip to main content

Light Projects

Armaturen voor professionele verlichting

Light Projects ontwerpt en produceert armaturen in Engeland voor architectuur, galerijen en musea.

De producten van Light Projects kenmerken zich door degelijke bouwkwaliteit met een hoge kwaliteit en uitgebreide accessoires voor diverse toepassingen. Diverse armaturen zijn leverbaar met Cree en Xicato led modules, wat een hoge lichtkwaliteit garandeert. 

LEDStar3 Spotlight MK4

Light Projects LEDStar3 Spotlight MK4

Het LEDStar3 Spotlight MK4 armatuur is een stroom gestuurde richtbare spot met een hoge lichtopbrengst. Ondanks het geringe formaat is deze spot in staat om een lichtopbrengst van maximaal 981 lm te behalen. Verkrijgbaar in de kleurtemperatuur 2700K, 3000K en 4000K met een kleurweergave tot CRI >90. Uitvoerbaar met 10°, 20°, 30° of 80° gradenbundel. De spot wordt aangeboden i.c.m. met een niet-dimbare/1-10V/DALI/fase-dim driver. 

De behuizing kan ik meerdere kleuren of finishes uitgevoerd worden en is IP67 geclassificeerd. Dit maakt het armatuur zowel geschikt voor toepassingen binnen en buiten. 

LEDStar XL

Light Projects LEDStar XL

Met de LEDStar XL heeft Lights Project een zeer krachtige richtbare spot ontwikkeld, welke tot wel 3000lm aan hoogwaardig licht (CRI >90) levert. 

De vele verwisselbare optieken, afwerkingen, accessoires en aansturingsmogelijkheden maken dit een zeer breed toepasbaar werkpaard. 

De LEDStar XL is volledig onderworpen aan TM65 en TM66 metingen. Met een score van 2.4 TM66  laat Light Projects zien circulariteit en duurzaamheid de hoogste prioriteit heeft.