Skip to main content

Seeger

Lichtoplossingen in een tijdloos design

Het in Dortmund gevestigde Seeger is een early adapter van de led-module. Kenmerkend voor de door Seeger vervaardigde armaturen is de goede lumen/watt verhouding. 

Al meer dan 30 jaar actief als armatuurbouwer

Het complete productportfolio biedt standaard producten zoals tracklights voor fase rails, downlights, railsystemen en ringarmaturen. Led-modules met een uitstekende lumen/watt verhouding voor musea, retail en food zijn standaard leverbaar.

Specifieke afwerkingen van producten, of een toevoeging van nood modules is een standaard voor Seeger. Ook productontwikkeling op kleine schaal is mogelijk!

LED Tube 95

LED Tube 95

Het LED Tube 95 faserail armatuur is vanwege haar tijdloze design en configuratiemogelijkheden een breed toepasbare tracklight. De universele driefase adapter van het maakt het armatuur eenvoudig onderdeel van een bestaand of nieuw railsysteem. De hoge kleurweergave tot CRI >97 garandeert. een correcte presentatie van het verlichtingsonderwerp. 

Het LED Tube 95 armatuur is beschikbaar in meerdere ontwerpen, waarbij de voeding los van de lichtbron in het ontwerp is opgenomen. Dit draagt bij aan de levensduur van L90 B10 50.000 uur. De mogelijke kleurtemperaturen reiken van 2700K tot 4000K en de gradenbundels van 19° tot 60°. Aansturing/dimming is mogelijk middels een groot aantal protocollen. Naast zwart, wit en zilver zijn klant specifieke afwerkingen in een RAL kleur leverbaar.

LED Tube 95 in-trac

Seeger LED Tube 95 in-trac

Het populaire LED Tube 95 faserail armatuur is nu ook beschikbaar met een in-trac adapter, welke toepasbaar is op een groot aantal driefase railsystemen. Bij het gebruik van een in-trac adapter verdwijnt de voeding van het armatuur vrijwel volledig in de rail, wat een zeer 'clean' en strak ontwerp oplevert. 

Standaard zijn is de in-trac variant met een led module met een kleurweergave van CRI >80 of CRI >90. Standaard gepoedercoat in zwart, wit of zilver of indien gewenst in een klant specifieke RAL kleur. 

LED Light Ring

Seeger biedt een uitgebreide range met led ring armaturen voor pendel, inbouw of staande toepassingen. De armaturen zijn voorzien van gebogen PCB’s en een opaal. Standaard zijn de armaturen verkrijgbaar met verschillende lichtopbrengsten en sturingsmogelijkheden.

Naast de standaard uitvoeringen zijn klant specifieke afwerkingen in een RAL kleur leverbaar. Wj zijn u ook van dient als u op zoek bent naar een custom-made armatuur.