Skip to main content

Fietsenstalling Zuidplein, Amsterdam

Fietsenstalling Zuidplein, Zuidas Amsterdam

High-end parkeerlocatie op de Zuidas

Gelegen aan de voet van het Amsterdamse WTC-gebouw, biedt fietsenstalling Zuidplein een prachtige  parkeeroplossing voor het alsmaar toenemende fietsverkeer op de Zuidas.
De locatie, die oorspronkelijk is ontworpen als autoparkeergarage, voldoet na een grondige renovatie weer volledig aan de eisen voor functionaliteit en veiligheid.

Gelegen voor station Amsterdam Zuid is het met zowel OV-fietsen als vrije stalling een oplossing voor de grote hoeveelheid fietsverkeer in dit gebied.

Speels, doch functioneel de routing verduidelijken

De lichtlijnen geven de parking een modern uiterlijk en spelen in op de duurzaamheidswensen voor de stalling.

Om het organische karakter van het lijnenspel goed in te kunnen vullen is er gekozen voor de VarioLED Flex SKYLLA Side View IP67. Dit buigbare armatuur geeft een homogeen zacht lichtbeeld en volgt feilloos de contouren van de plafondconstructie.

Een koele toon voor een frisse en actieve uitstraling van de stalling

Stof- & vochtbestendig (IP67) en gemonteerd in rvs-clips geeft dit kwaliteitsproduct een zeer robuuste led oplossing. De toegepaste kleurtemperatuur betreft 4200K en onderstreept de dynamische functie van het gebied.

Het armatuur wordt volledig op maat geproduceerd in Duitsland door de fabrikant LED Linear. Door zelfs de led tape in-house te produceren ontstaat er een sterke synergie tussen de individuele componenten. De optelsom van al deze kleine details leidt onderaan de streep tot een lichtoplossing met een zeer lange levensduur met minimale degeneratie (L80 B10 >60.000 uur).

Een kwaliteitsproduct, want dat is waar deze verfijnde locatie om vraagt.

Projectdetails

  • Installateur: Klaver Technisch Bedrijf B.V.
  • Producten: LED Linear SKYLLA Side View IP67 (4200K - 15W/m)
  • Locatie: Amsterdam
  • Fotografie: Mike Bink
Fietsenstalling Zuidplein, Zuidas Amsterdam
Fietsenstalling Zuidplein, Zuidas Amsterdam
Fietsenstalling Zuidplein, Zuidas Amsterdam