Skip to main content

LED iBond

Een uniek 6 mm dik sandwich systeem

Het Deense LED iBond biedt een uniek systeem waarbij de traditionele opbouw van een led armatuur volledig op de schop gaat. In plaats van een combinatie van een PCB, koellichaam, behuizing en driver werkt LED iBond met een uniek gepatenteerd sandwich systeem. De basis van dit systeem is een extreem dun dibond paneel van 6 mm. Dit levert een zeer robuust armatuur op met zeer goede warmtegeleidende eigenschappen. Het systeem is eenvoudig te integreren en te configureren met de gewenste lichteigenschappen en afmetingen.

Paving the path of possibilities for light, data and electricity

Door het geringe formaat van de LED iBond lichtoplossingen zijn de armaturen altijd ondergeschikt aan de omgeving waarin zij geïntegreerd worden. Dit maakt het een ideale oplossing voor ruimtes waar de esthetiek van de omgeving een grote rol speelt.

Tevens heeft LED iBond zeer goede referenties in Scandinavië  als het gaat om het produceren van led inserts voor bestaande conventionele armaturen. 

Tracy

LED iBond Tracy

Het Tracy systeem is opgebouwd uit dibond met aluminium bovenlagen waardoor het armatuur maar 6 mm dik is. Daarnaast zijn de armaturen op gewenste maten te zagen en evt. ook haaks aan elkaar te koppelen. Dit maakt integratie van dit 24V plug & play systeem zeer eenvoudig. 

Duurzaamheid is waar dit systeem, gemaakt van 92% gerecycled aluminium, in uitblinkt. De combinatie van efficiënte leds en een armatuur met een zeer goede warmteafvoer, geeft dit armatuur een levensduur van L90 100.000 uur. Tracy is leverbaar in de kleurtemperatuur 3000K of 4000K, met een gradenbundel van 30° of 65°.

The Plane

LED iBond The Plane

The Plane is een pendelarmatuur gebaseerd op het 6 mm dikke sandwich systeem. Het armatuur is d.m.v. magneten aan de pendelkabels vast te zetten. Er zijn varianten beschikbaar met een directe en/of indirecte lichtuittreding. De installatie van het armatuur is laagdrempelig en reiniging vanwege het ontwerp zeer simpel. Dit zorgt er voor dat de uitstraling, lichteigenschappen en duurzaamheid van het armatuur overeind blijven staan. 

The Plane is leverbaar in standaard aluminium of gelamineerd wit. Op aanvraag zijn andere kleuren en zelfs opdruk van logo's e.d. mogelijk. De kleurtemperatuur betreft 3000K of 4000K. De dimbare voeding van het armatuur zit in de plafondkap geïntegreerd.

LED iBond Vertical Farming Growth lighting solution

Met de Gracy en Tracy armaturen biedt LED iBond een uiterest slanke (6 á 7mm) en effectiefe lichtoplossing voor vertical farming en tuinbouw toepassing.