Skip to main content

Ecosense TROV L45 & L60

Ecosense TROV L45 & L60

Voorzien van unieke KAST technolgie is dit robuuste armatuur voorzien van een interne driver welke vrijwel alle moderne aansturingsprotocollen accepteert.
Uniek in de markt en exclusief beschikbaar in deze krachtige alleskunner!

The Smartest, Punchiest TROV Yet

Een hoogwaardige lichtinstallatie levert in de praktijk vaak complexe uitdagingen op. Denk hierbij aan het plaatsen van voedingskasten, kabeldozen en ontsierende kabeltracés. Gaat het om een buitentoepassing dan neemt de complexiteit vaak door zaken als vocht en stof en vandalisme, nog verder toe.

Het Amerikaanse Ecosense heeft met een nieuwe armaturenreeks voorzien van de baanbrekende KAST technologie nu de oplossing welke in één klap de volledige complexiteit laat verdwijnen.
Deze technologie is uniek in zijn soort en enkel te vinden in de TROV!

TROV L45 L60 overview

In het kort; een robuust plug & play 230V gevoed waterbestendig (IK07 IP66) lineair armatuur, dat zich laat doorkoppelen tot max. +/- 135m. Aanstuurbaar middels DALI, DMX/RDM, 0-10V of fase-dim.

De armaturen zijn leverbaar in zwart, wit of een afwijkende RAL. De keuze uit maar liefst 14 optieken (voor o.a. wallwash & wallgraze en kooftoepassing) geeft i.c.m. een vergrendelbaar kantelmechanisme een vrijwel oneindig aantal mogelijkheden. Naast kleurtemperaturen 2200K-6500K kan het armatuur tevens uitgevoerd worden met monochrome leds (rood, groen, blauw, amber). Waarbij amber een krachtig middel is om de nadelige gevolgen van nachtelijk kunstlicht te minimaliseren.

Extra aandacht verdient de unieke KAST auto-sensing technologie, waarmee vloeiend tot 0,1% gedimd kan worden. Deze nieuwe techniek zorgt er voor dat het armatuur meerdere aansturingprotocollen accepteert en automatisch herkent. Ongeacht of het DALI, DMX/RDM, 0-10V of fase-dim betreft, er kan altijd met dezelfde kabels en connectoren gewerkt worden. Dit maakt installatie en onderhoud kinderlijk eenvoudig.

Met slimme dimtechnieken wordt het lichtbeeld verbetert en kunnen tevens grote energiebesparingen gerealiseerd worden.

TROV L60 Asym White angled DN Shadow TU

De armaturen laten zich nog beter aan de situatie aanpassen door een brede selectie aan accessoires. Zo is er een ruime selectie aan o.a. louvers, honeycombs, afschermplaten en montage-armen beschikbaar.

Ondanks de interne driver en uitgebreide technologie, kan met het compacte armatuur een lichtopbrengst gerealiseerd worden tot 6.000lm/m. De keuze in optieken zorgt er voor dat licht effectief gebundeld kan worden. Waarbij het extreem smalle 5° optiek uniek is in de wereld van lineaire led verlichting.

De nieuwe generatie TROV luidt met ongekende mogelijkheden een nieuw tijdperk in verlichting in!

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden wat de Ecosense TROV voor uw project kan betekenen? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee!

Contact