Skip to main content

Orluna Mini range

Good things come in small packages

De indrukwekkende lichtkwaliteit van de ORIGIN led engines van Orluna is vanaf nu ook beschikbaar in een zestal mini downlights

Het design van de armaturen komt volledig overéén met de al bestaande Orluna armaturen van het meer reguliere formaat. De keuze en combinatie van deze formaten geeft een volledig nieuwe dimensie aan de toepassing van Orluna in een lichtontwerp. 

 One Mini

Meer info - One mini

Een downlight vrij van concessies, hoogwaardig in alle kenmerken die er toe doen

De mini downlights zijn gebaseerd op de succesvolle modellen Camber, Curve, Fade, One, Suri en True en zowel verkrijgbaar in een gefixeerd als richtbaar ontwerp. Een diameter van enkel 51mm en een lichtopbrengst van gemiddeld 300 lumen maakt het een krachtig instrument om hoogwaardige (accent)verlichting toe te passen. Het verfijnde ontwerp omvat zowel trimless varianten, als varianten met flens. Flens en binnenzijde kunnen afgewerkt worden in elke RAL kleur of met een finish als bijv. geborsteld messing of antiek brons. Met een vocht- en stofbestendigheid van IP54 (IP65 op verzoek) wordt de toepasbaarheid verder vergroot.

Fade Mini

 Meer info - Fade Mini

Zachte, nauwkeurige, homogene bundels typeren de onderdanigheid aan de architectuur

Geheel in stijl met het volledige productportfolio van Orluna zijn ook de mini downlights uitvoerbaar met een breed aanbod aan gradenbundels. De bundels reiken van een smalle 15° spot tot een 35° wash en zijn zelfs uitvoerbaar met een lineaire of ovale elliptische bundel. Hiermee is een verfijnd samenspel tussen licht en schaduw mogelijk.

Curve Mini

 Meer info - Curve Mini

De productie van de downlights van Orluna vindt plaatst in Engeland. Hier worden de armaturen volgens hoge kwaliteitseisen en tevens op een verantwoorde manier uit 90% recyclebare materialen vervaardigd. Het hoogwaardige koellichaam zorgt er voor dat de led amper onderhevig is aan degeneratie (L90 B5 50.000 uur). Dit maakt het i.c.m. de meegeleverde OSRAM/EldoLED drivers, met recht een kwaliteitsproduct. Drivers zijn beschikbaar in de varianten DALI, 0-10V, fase-dim of non-dim.

True Mini

Meer info - True Mini

The proof is in the pudding, CRI >98, TM-30 Rf 98 Rg 100

Ondanks dat Orluna armaturen prachtig zijn, is en blijft het een middel om de minstens net zo indrukwekkende led engine te etaleren. De ORIGIN led heeft met CRI >98 en een R9 (rood) van 99 alles in huis om kleuren en structuren in al hun schoonheid weer te geven. De ORIGIN Natural is een variant die hier nog een schepje boven op doet en met een unieke fosforsamenstelling natuurlijk licht naar binnen haalt. Dit type bereikt niet alleen CRI >98 maar bereikt een score van Rf 98 en Rg 100 volgens de nieuwe en alleszeggende TM-30-15 meettechniek voor lichtkwaliteit. Dit garandeert niet alleen een juiste weergave maar tevens juiste verzadiging van de kleuren.

Suri Mini

 Meer info - Suri Mini

Orluna geeft met de Mini range nieuwe tools om de onovertroffen lichtkwaliteit nog breder toe te passen. Verfijnd en klein van formaat, maar absoluut niet te onderschatten.

Camber Mini

 Meer info - Camber Mini

 Nieuwsgierig geworden wat Orluna voor uw project kan betekenen? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee!

Contact