Skip to main content

eldoLED

LED driver technologie van wereldklasse

eldoLED is een Nederlandse producent van led drivers & accessoires. De eldoLED technologieën worden wereldwijd geroemd en om die reden in de meest prestigieuze projecten toegepast.

Kenmerkend aan het merk zijn de vele aansturings- en programmeermogelijkheden alswel de geweldige dimeigenschappen.

Een technologie welke de markt al jaren omarmt is de zogenaamde Hybrid HydraDrive. De combinatie van CCR & PWM dimming geeft de gebruiker een zeer krachtige tool om intelligent te kunnen dimmen. Het dim-verloop is vloeiend, flicker-safe en gaat zo diep als 0,1%. Verdere afstelling kan gedaan worden door de gewenste dimcurve in te stellen.

Naast 1-kanaals drivers, zijn er legio meerkanaals producten beschikbaar, welke o.a. geschikt zijn voor Tunable White, Dim to Warm en RGB(W) lichtoplossingen. De Lightshape Technology zorgt er voor dat de aansturing Tunable White / Dim to Warm, zeer natuurlijk en exact verloopt. Dit maakt het een uitstekend middel om in te spelen op de wensen van een Human Centrix Lighting lichtsysteem.

Verder  kenmerken eldoLED producten zich door een lage inschakelstroom en harmonische vervorming. Met daarbij een hoge power factor en efficiëntie. Al met al, de onmisbare schakel in elk lichtproject waar alleen het beste goed genoeg is.