Led-verlichting is een duurzame en betrouwbare lichtoplossing

Bekijk onze projecten

 

Architectuur Interieur

Architectuur Interieur

Door ons uitgebreide portfolio downlights, led-strips en lineaire armaturen kunnen wij voor bijna alle toepassingen een gewenst product leveren. Zo vinden onze downlights hun toepassing in woonhuizen en utiliteit.

Onze led-strips en lichtlijnen worden toegepast in entrees, gangen trappen, koven, badkamers/keukens van woonhuizen, casino’s, hotels en jachten.
Architectuur Exterieur

Architectuur Exterieur

Onze led-strips en lineaire armaturen van LED Linear zijn leverbaar in IP67 en IP68. Hierin bieden wij oplossingen voor decoratieve en functionele toepassingen met flexibele en starre armaturen, puntvrije of met lenzen. De slagvaste producten die tevens zoutwater en UV-bestendig zijn kunnen perfect toegepast worden in de openbare ruimte of voor op jachten.

De accentverlichting van Dot-Spot maakt het mogelijk om markeringen en grondspots in straatwerk te realiseren.
Musea

Musea

Tentoonstellingen en vitrines komen volledig tot hun recht bij een perfecte belichting. Q-CAT Lighting biedt verlichtingsproducten met een hoge lichtkwaliteit die samen met de producteigenschappen voldoen aan de gewenste belichtingseisen.

Wij leveren led-strip en lijnarmaturen van LED Linear met kleurweergave Ra>95. Led-downlights en faserail spots van Concord. Ook Seeger en Light Projects met gallery led-modules kleurweergave Ra>98. Daarbij leveren wij ook armaturen met modules van Soraa en Xicato.
Retail

Retail

Licht speelt een belangrijke rol bij winkelbeleving. Met led-verlichting is het mogelijk om producten zoals led-downlights, led faserail spots en led-lichtlijnen of strips in een lichtconcept te combineren voor een optimale winkelbeleving.

Met onze led-producten die voorzien zijn van retail modules bent u verzekerd van een perfecte kleurweergave van zowel product als klant. Door de efficiënte lumen/watt verhouding zijn onze led-producten ook energiezuinig.
Wellness

Wellness

Verlichting in natte ruimtes of zelfs onder water is een specialisme van Q-CAT Lighting. Wij leveren IP67/IP68 spot armaturen, led-strips en lineaire armaturen voor zowel sfeervolle als functionele verlichting. Onze producten zijn geschikt voor plafonds, koven en lichtlijnen.

De combinatie van een led-lichtbron met glasvezelverlichting biedt perfecte mogelijkheden voor stoomcabines, sauna’s en sterrenhemels.