• Led verlichting

  Led-verlichting is een duurzame en betrouwbare lichtoplossing.

Architectuur interieur

Architectuur interieur

Door ons uitgebreide portfolio downlights, led-strips en lineaire armaturen kunnen wij voor zeer veel toepassingen een gewenst product leveren. Zo vinden onze downlights hun toepassing in woonhuizen en utiliteit.

Onze led-strips en lichtlijnen worden toegepast in entrees, gangen trappen, koven, badkamers en keukens van woonhuizen, casino’s, hotels en jachten.
Architectuur exterieur

Architectuur exterieur

Onze led-strips en lineaire armaturen van LED Linear zijn leverbaar in IP67 en IP68. Hierin bieden wij oplossingen voor decoratieve en functionele toepassingen met flexibele en starre armaturen, puntvrije of met lenzen. De slagvaste producten die tevens zoutwater en UV bestendig zijn kunnen perfect toegepast worden in de openbare ruimte of voor op jachten.

De Accentverlichting van Dot-Spot maakt het mogelijk om markeringen en grondspots in straatwerk te realiseren.
Musea

Musea

Tentoonstellingen en vitrines komen volledig tot hun recht bij een perfecte belichting. Q-CAT Lighting biedt verlichtingsproducten met een hoge lichtkwaliteit die samen met de producteigenschappen voldoen aan de gewenste belichtingseisen.

Wij leveren led-strip en lijnarmaturen van LED Linear met kleurweergave Ra>95 en led-downlights en faserail spots van Concord, Seeger en Light Projects met gallery led-modules kleurweergave Ra>98. Ook leveren wij armaturen met modules van Soraa en Xicato.
Retail

Retail

Licht speelt een belangrijke rol bij winkelbeleving. Met led-verlichting is het mogelijk om producten zoals led-downlights, led faserail spots en led-lichtlijnen of strips in een lichtconcept te combineren voor een optimale winkelbeleving.

Met onze led-producten die voorzien zijn van retail modules bent u verzekerd van een perfecte kleurweergave van zowel product als klant. Door de efficiënte lumen/watt verhouding zijn onze led-producten ook energiezuinig.
Wellness

Wellness

Verlichting in natte ruimtes of zelfs onder water is een specialisme van Q-CAT Lighting. Wij leveren IP67 en IP68 spot armaturen, led-strips en lineaire armaturen voor zowel sfeervolle als functionele verlichting. Onze producten zijn geschikt voor plafonds, koven en lichtlijnen.

De combinatie van een led-lichtbron met glasveelverlichting biedt perfecte mogelijkheden voor stoomcabines, sauna’s en sterrenhemels.

 

Q-CAT Lighting distribueert

 • Eutrac-Logo
 • Led-blond-logo
 • seeger logo hi res
 • LED Logo
 • Dot-Spot--vierkant
 • Light-Projects
 • Roblon-logo-pos-150-dpi-outlined
 • Concord Logo
 • Soraa

bekijk al onze merken

Recente klant projecten

Wat doen wij zoal?

In de afgelopen jaren zijn onze producten toegepast in de meest uiteenlopende projecten. Hier vindt u een selectie van deze projecten met glasvezel- en led-verlichting.

Wij leveren het juiste product voor elk specifiek project.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op voor een introductie, projectadvies of voor een offerte.

Doe het nu!

Blijf op de hoogte!

 

 

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en toepassingen

Ara armaturen
LED

Ara armaturen

Ara armaturen voor veelzijdige toepassingen met een minimalistisch design. Subtiel kunst en...

Lees meer

LEDiBond
LED

LEDiBond

Customized led-oplossingen van LEDiBond Deens design met een dikte van slechts 6mm, alle ontwerpvrijheid...

Lees meer

Xootube – LED Linear
LED

Xootube – LED Linear

De Xootube is een 40mm rond led-pendelarmatuur die u kunt personaliseren met verschillende...

Lees meer

bekijk al onze nieuwsitems